Radio Milko: Een uitbrander voor Adrie Poldervaart en de verloren droom van Sergio Padt

Radio Milko, de sportpodcast over FC Groningen Illustratie: DVHN

,,Een lulverhaal'', noemde FC Groningen-watcher William Pomp de voorbeschouwing op het duel FC Groningen-Vitesse van  Adrie Poldervaart. De assistent-trainer strooide Pomp zand in de ogen over wie er tegen Vitesse als rechtsback zou spelen. Door een toevallige ontmoeting op een parkeerplek kwam Pomp erachter dat hij voor gek was gehouden door Poldervaart.

Waar Poldervaart de voorbeschouwing voor zijn rekening nam, stond Danny Buijs gewoon weer langs het veld bij de wedstrijd tegen Vitesse. De oefenmeester was door trieste familieomstandigheden nauwelijks op de club geweest de afgelopen weken. Natuurlijk wordt ook dat kort besproken in deze aflevering.

Foutjes van Wessel Dammers

Het drietal bespreekt in deze podcast ook de foutjes van verdediger Wessel Dammers en hoe doelman Sergio Padt zijn droom een interland voor Oranje te mogen spelen uiteen zag spatten. Volgens Pomp verwacht de sluitpost nooit meer een telefoontje van de bondscoach te krijgen.

In de podcast Radio Milko bespreekt host Thijs de Jong met FC Groningen-watcher William Pomp en journalist Jonathan Ploeg het wel en wee rondom de Trots van het Noorden.

Ook geïnteresseerd in FC Emmen? Luister dan de podcast Radio Meerdijk .

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
FC Groningen
Radio Milko
Professioneel voetbal
menu