Raptors trekken stand met moeite gelijk

De basketballers van Toronto Raptors hebben de stand in de play-offserie met Miami Heat donderdag (lokale tijd) gelijkgetrokken. Eenvoudig ging dat echter niet. Pas na een verlenging werd de 96-92 zege veiliggesteld. In de best-of-sevenreeks is de stand nu 1-1.

De Raptors begonnen in eigen huis sterk, maar werden daarbij geholpen door slordig spel van Miami dat in het eerste kwart al elf keer de bal verspeelde. Gaandeweg de wedstrijd werden de bezoekers echter sterker en namen ze ook een voorprong, maar Tornoto voorkwam dat het verschil te groot werd. In de slotseconden miste Raptor Kyle Lowry zelfs een kans om de wedstrijd in de reguliere speeltijd te beslissen. De eerste vier punten in de verlenging waren echter voor de Raptors en daarmee was het verschil gemaakt.

Opvallend was het optreden van Goran Dragic aan de kant van Miami. De Sloveense guard kreeg in het tweede kwart een elleboog in zijn gezicht en had acht hechtingen in zijn lip nodig. Met die hechtingen keerde hij weer terug in de wedstrijd.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.