Real glijdt in winters Pamplona uit over Osasuna

Real glijdt in winters Pamplona uit over Osasuna ANP

In winterse omstandigheden heeft Real Madrid punten verloren bij Osasuna. De kampioen van Spanje bleef steken op een gelijkspel (0-0) tegen de nummer voorlaatst van La Liga.

Real blijft de nummer 2 van de ranglijst, met een achterstand van 1 punt op stadgenoot Atlético dat wel drie duels minder heeft gespeeld. FC Barcelona heeft na de eenvoudige uitzege bij Granada (4-0) nog 3 punten minder dan Real.

Het sneeuwde en het vroor in Pamplona. De spelers van Real hadden het duidelijk niet naar hun zin. De bezoekers kregen nauwelijks kansen. Doelpunten van Karim Benzema en Sergio Ramos werden afgekeurd omdat een grensrechter zag dat ze buitenspel stonden.

De reis van Real naar Osasuna verliep ook al niet zonder problemen. De ploeg vertrok vrijdag met veel vertraging richting Pamplona. De kampioen van Spanje stond uren stil op de startbaan van het hoofdstedelijke vliegveld Barajas Airport. Het toestel kon niet opstijgen vanwege een hevige sneeuwstorm die het openbare leven in Madrid even stillegde.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport