Ronaldo neemt tijd voor 'selfie' met fan

Cristiano Ronaldo heeft zaterdag ook na de EK-wedstrijd tegen Oostenrijk de hoofdrol voor zich opgeëist. De Portugees nam ondanks de teleurstelling over de 0-0 uitgebreid de tijd voor een fan die het veld op was gerend om een 'selfie' met Ronaldo te kunnen maken. De 31-jarige superster van Real Madrid gebaarde naar toegesnelde stewards en beveiligers dat ze even moesten wachten, terwijl de zichtbaar gespannen jongen wat stond te klungelen met zijn telefoon.

De supporter was direct na het laatste fluitsignaal het veld van het Parc des Princes opgerend. Achtervolgd door stewards slaagde hij erin bij Ronaldo te komen. Tot ieders verbazing stond de nieuwe Portugese recordinternational (128 caps) wel open voor een fotootje. Terwijl de beveiligers van Ronaldo moesten wachten om hun 'prooi' te pakken, poseerde hij lachend met de 'boosdoener'.

Ronaldo miste in Parijs een handvol kansen, waaronder een strafschop. Hij kopte de bal in de slotfase wel langs de uitblinkende Oostenrijkse keeper Robert Almer, maar die treffer werd afgekeurd vanwege buitenspel.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.