Sky Sports: Mourinho tekent bij ManUnited

Coach José Mourinho heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij Manchester United. Dat 'exclusieve nieuws' meldde Sky Sports donderdagavond met grote stelligheid, zonder daarbij een bron op te voeren.

De 53-jarige Portugees rondde donderdag in een hotel in Londen de onderhandelingen met Manchester United af. Hij keerde volgens Sky Sports rond half zeven (Nederlandse tijd) terug bij zijn huis met een fles rode wijn en en stapel documenten onder zijn arm. De 'Special One' had voor deze speciale gelegenheid een mooi pak en een speciale stropdas aangetrokken, met de rode kleuren van zijn nieuwe club erin verwerkt.

Mourinho volgt zijn vroegere mentor Louis van Gaal op, die maandag als trainer van Manchester United werd ontslagen. Twee dagen eerder had de ex-bondscoach van Oranje nog de FA Cup gewonnen met zijn ploeg.

Mourinho werd in december ontslagen bij Chelsea. Hij moet in Manchester weer voor grote prijzen gaan zorgen. Berichten over zijn aanstelling op Old Trafford gaan al maandenlang rond in de Britse media.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.