Stars laat kans op volledige revanche liggen

De tafeltennissers van Klimaatgroep Stars gingen zaterdag in eigen huis met 2-4 onderuit tegen Salamanders. Drie weken geleden werd met maar liefst 6-0 verloren van de ploeg uit Wateringen. Coach Gert Stulp was weliswaar tevreden met de twee punten, maar zag zijn hoop op een volledige revanche vervliegen.

Twee overwinningen brachten de Middelstumers in de eerste helft op een comfortabele 2-0 voorsprong. Colin Rengers won in drie sets van Siem van der Valk en Arnoud Meijer deed dat in vijf sets van Jamshid Sedigh. Een zwak optreden van de Pool Kamil Tomaszuk tegen Casper ter Luun leidde ertoe dat Salamanders terug kwam tot 2-1.

In de tweede helft van de wedstrijd kwam Stars er niet meer aan te pas. Rengers verloor door slordig optreden in vier sets van Sedigh en Tomaszuk was kansloos tegen Van der Valk, de nummer laatst op de eredivisie-ranking. Een nederlaag van Meijer tegen Ter Luun bezorgde de ploeg uit Middelstum een 2-4 nederlaag op eigen bodem.

Doordat concurrent Scylla met 2-4 van Hilversum won en Smash twee punten behaalde tegen DTK, zakt Stars naar de vijfde plek op de eredivisie ranglijst. Op vijf december wacht de uitwedstrijd bij titelkandidaat Taverzo.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.