Taaij pissig: Dit was gewoon slecht

Slecht. Dom. Geen karakter getoond. Coach Arjan Taaij van de volleyballers van Abiant Lycurgus is na afloop van de 3-0 nederlaag in Sofia duidelijk in zijn commentaar. Zijn ploeg mag zichzelf het verlies aanrekenen.

Het is stil in de bus terug naar het hotel. Doodstil. Nauwelijks een halfuur na de verloren wedstrijd tegen Levski Ball Sofia (setstanden: 25-22, 26-24 en 27-25) speelt de een wat ongemakkelijk met zijn telefoon, de ander kijkt glazig en teleurgesteld voor zich uit. Er wordt geen woord met elkaar gewisseld. Iedereen lijkt de beseffen dat er zojuist een wanprestatie is geleverd. De kans is aanzienlijk dat Lycurgus volgende week, als de return in het Alfa-college op het programma staat, afscheid neemt van de CEV Cup, na de uitschakeling in de Champions League het toernooi waarin Lycurgus Europees acteert.

Registreer gratis en lees dit artikel

Heeft u al een account? Inloggen

Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement

Na registreren leest u direct verder

Gefelicteerd! U bent nu geregistreerd

U kunt met deze registratie elke maand 6 plus artikelen lezen.
We wensen u veel leesplezier.

Limiet bereikt

U heeft de limiet van 6 plusartikelen voor deze maand bereikt. Op de eerste dag van de volgende maand vullen we het tegoed weer aan. Of neem een abonnement voor onbeperkte toegang.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven