Terugkeer Arjen Robben bij FC Groningen verleidt FC Utrecht-fans tot poging bij Wesley Sneijder: 'Nog 1 jaar vlammen in je stadsie!'

Supporters van FC Utrecht zijn bloedserieus: zij willen dat Wesley Sneijder (36) voor hun club komt spelen. Foto: Instagram @Utrecht_Fans

Na de terugkeer van Arjen Robben bij FC Groningen, durven ook de supporters van FC Utrecht te dromen: zij willen dat Wesley Sneijder (36) voor hun club komt spelen. Met die boodschap verrasten zij Sneijder donderdagavond.

'Nog 1 jaar vlammen in je stadsie!’' stond er op een spandoek. Zo’n 75 fans verrasten Sneijder vandaag bij zijn club DHSC in Ondiep. De oud-international liet weten erover na te denken en verklapte contact te hebben met technisch directeur Jordy Zuidam. Hij tekende een ‘nepcontract’ van de supporters waarin stond dat hij voor de rest van zijn leven FC Utrecht-supporter moest blijken.

Nooit voor FC Utrecht gespeeld

Sneijder, geboren in Utrecht, kwam nooit uit voor FC Utrecht. Hij brak door bij Ajax, terwijl de fanatieke F-side-supporters nu juist in de clinch liggen met Sneijder. Die heeft een skybox in Galgenwaard en toont zich een Utrecht-supporter. Het lijkt het ideale jaar voor een rentree, want FC Utrecht viert de vijftigste verjaardag.

menu