Toby Trouw wil van E & O naar Hurry-Up

ZWARTEMEER Handballer Toby Trouw staat op het punt om een transfer te maken van Oosting E & O in Emmen naar JMS Hurry-Up in Zwartemeer.

De technische commissie van Hurry-Up heeft met de 24-jarige opbouwer al vergaande gesprekken gevoerd. Trouw heeft aangegeven graag de overstap te maken.

Omdat Hurry-Up volgend seizioen voor het eerst in de Bene-League speelt, kan de Rotterdammer daar op het hoogste nivueau handballen. E & O wist zich niet voor de League te kwalificeren en moet daardoor een klasse lager in de eredivisie uitkomen.

Trouw kwam pas sinds een jaar weer uit voor E & O, waar hij wel een langer verleden heeft. Eerder speelde hij al eens drie jaar in Emmen, maar vertrok daar voor een buitenlands avontuur bij het Belgische Sasja. Dat werd geen succes. De beloofde baan bleef uit, terwijl Trouw niet op zijn favoriete positie mocht spelen. Daarom keerde hij aan het begin van vorig seizoen terug naar E & O.

Er is de afgelopen tijd behoorlijk wat onderling verkeer tussen de twee clubs. Zo gaat ook Sjoerd Boonstra van E & O naar Hurry-Up, terwijl keeper Tom Grouwe en Emiel Wehkamp de omgekeerde richting bewandelen.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.