Update: Geen DvhN-shirts bij wedstrijd FC Emmen door fout drukker

Bij de wedstrijd van FC Emmen tegen Sparta was DvhN van plan 2000 speciale T-shirts uidelen met de leus 'ik sta achter FC Emmen'. Door een fout van de drukker zijn de shirts helaas niet beschikbaar.

Hieronder het originele bericht:

Een flink aantal bezoekers van FC Emmen-Sparta kan het belangrijke duel donderdagavond volgen in een splinternieuw shirt. DvhN heeft speciaal voor de wedstrijd 2000 T-shirts laten maken met daarop onder meer de leus 'Ik sta achter FC Emmen'.

Ruim 1400 exemplaren worden op stoeltjes op de Noordtribune gelegd, de overige 600 worden elders uitgedeeld. De actie is bedacht op de redactie van de krant. Het bedrijf Noordlease verleent als hoofdsponsor met plezier zijn medewerking.

'Geweldig dat FC Emmen op de drempel van de eredivisie staat'

,,Het idee is in een vrij laat stadium ontstaan, waardoor alle zeilen moesten worden bijgezet om het uit te kunnen voeren. Maar het is gelukt’’, zegt Lysette Hartman van de afdeling marketing van Dagblad van het Noorden.Uiteraard is gekozen voor de combinatie rood en wit, de clubkleuren van FC Emmen.

De voorkant van het shirt is bedrukt, de achterkant is geheel wit. Hartman: ,,Als bedrijf zijn we zeer betrokken met het Noorden. Deze actie is een kans om dat op een leuke manier te laten zien. Het is geweldig dat FC Emmen nu op de drempel van de eredivisie staat. We hopen dat vanavond een goede basis wordt gelegd voor de return in Rotterdam en dat de club zondag promoveert.’’

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.