Vis & Voetbal #13: Over het goede spel van FC Groningen en de kansen van FC Emmen bij AZ

Video: Tomas Plagge

Het voetbalweekeinde gaat vrijdag van start en dus is ook weer tijd voor Vis & Voetbal. William Pomp wordt echter niet meer bijgestaan door Ernst Slagter.

Hij heeft plaats gemaakt voor collega Symen Bosma, die voortaan FC Emmen volgt voor de krant. In deze aflevering bespreken de heren onder andere het goede spel van FC Groningen en de kansen van FC Emmen, op kunstgras, tegen AZ.

Eerste basisoptreden Joël Asoro bij FC Groningen smaakt naar meer; Zweed tegen Vitesse weer aan de aftrap
Lees verder

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PLUS-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.