Vis en Voetbal #22: Over hete kroketten en de nieuwe spits van FC Groningen

Video: Tomas Plagge

In deze aflevering van Vis & Voetbal geen vis maar een kroket met patat. De reden? Dat legt William Pomp allemaal uit.

Daarnaast blikken de heren vooruit op de wedstrijden van komend weekend. Fc Emmen en Fc Groningen verloren beiden afgelopen weekend dus kunnen wel weer wat punten gebruiken.

Ook komt de rentree van Anco Jansen nog even ter sprake, want hoe hij hersteld is wekt toch enige nieuwsgierigheid. Dit en nog veel meer in de nieuwe aflevering van Vis & Voetbal.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PLUS-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.