Vis&Voetbal #10: Een mislukt eerbetoon aan Diego Maradona en de status van Arjen Robben

Genoeg te bepraten over FC Groningen en FC Emmen, maar hét (voetbal)nieuws van deze week was natuurlijk het overlijden van Diego Armando Maradona. Dat is ook clubwatchers Jonathan Ploeg (FC Emmen) en William Pomp (FC Groningen niet ontgaan. Sterker nog, de heren brachten een (mislukt) eerbetoon aan 'Pluisje'.

Het was druk op het Sontplein in Groningen rondom de vishandel waar elke vrijdagmiddag onder het genot van de het nodige voetbalgebabbel een kibbeling of een lekkerbek naar binnen wordt gewerkt. Hoewel Ploeg en Pomp even dachten dat de mensen voor hen waren uitgelopen, bleek het Black Friday te zijn. Een flinke teleurstelling, maar daardoor lieten ze de uitzending niet bederven.

Wist u namelijk dat Maradona bijna nog in het Groningse Oosterparkstadion had gespeeld? FC Groningen-watcher William Pomp doet het verhaal uit de doeken en onthult waar de Argentijn met Barcelona uiteindelijk wél belandde. Spoiler: het was vlakbij. Daarnaast verbazen Pomp en Ploeg zich over de gekte die rondom het overlijden van Maradona is ontstaan, specifiek over de actie van zijn lijkschouwers...

Laatste nieuws rondom Arjen Robben

En o ja, FC Groningen en FC Emmen worden natuurlijk ook niet over het hoofd gezien. Pomp onthult het laatste nieuws rondom de status van Arjen Robben en voorspelt alvast de opstelling voor de thuiswedstrijd van zondag tegen Willem II. Ploeg legt onder andere uit waarom Lucas Bernadou ondanks het seponeren van zijn rode kaart tegen AZ, zaterdag niet zijn opwachting maakt tegen Ajax.

Dat - en meer - in de nieuwste aflevering van Vis&Voetbal. Mis niets, kijk snel!

menu