Vis&Voetbal #11: Weet Arjen Robben de knop nog een keer om te zetten bij FC Groningen?

Uiteraard treuren clubwatchers William Pomp en Jonathan Ploeg deze week tijdens het eten van een warm gebakken visje mee met Arjen Robben. De fameuze linkspoot uit Bedum bezorgde voetbalminnend Groningen vrijdag andermaal slechts nieuws door aan te kondigen dat een rentree er dit jaar niet meer in zit.

Het werkt de speculaties in de hand dat het niets meer gaat worden met de comeback van de op het oude nest teruggekeerde wereldster, maar Pomp heeft er nog alle vertrouwen in dat Robben in 2021 op de Nederlandse velden te bewonderen zal zijn. Mede op basis van een gesprek met trainer Danny Buijs zegt de verslaggever: ,,Arjen Robben zet de knop nog wel een keer weer om.''

Maand van de waarheid

Voor FC Emmen-watcher Ploeg breekt de maand van de waarheid aan bij de in nood verkerende Drentse profclub. Trainer Dick Lukkien en zijn mannen ontmoeten deze maand achtereenvolgens Sparta (uit), ADO (thuis), PEC (uit) en FC Utrecht (thuis). Tussendoor wacht nog de Hondsrug-clash in de achtste finale van de beker. En ook al geeft een blik op de ranglijst geen enkele aanleiding om positief te zijn, Ploeg heeft er om een belangrijke reden wel vertrouwen in dat de Emmenaren het tij weten te keren.

menu